Keisinger ház

More
13 years 2 months ago #4144 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"Este faternak akartam bemutatni néhány új számunkat, f?leg a zúzósabbakat. Tudod, amolyan utcai koncert." mosolyog Otto jelent?ségteljesen. Valószín?leg ilyen lehetett az a koncert is amit egy Wu Enlai nevezet? öreg kínai teaboltosnak is el?adtak már, aki majdnem a fejével törte be a lakása gipszkarton mennyezetét ijedtében.

-"De ha igazi komoly koncertre is el akartok jönni, az sincs messze. Erika mondjuk hallotta az összes m?vet amit el? fogok adni. Két hét múlva a Boston Symphony Hall-ban lesz. Majd adok néhány jegyet, ha nem irtózol Paganinit?l, meg úgy a heged?t?l általában."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #4147 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Paganini? Mármint az eredeti, torzító nélkül? Kösz nem, azt inkább kihagyom. Nem irtózom t?le, csak nagyon más stílus, mint amit szeretek. De rendben, ha este nem jó, majd összehozzuk legközelebb. Már úgyis csak 1-2 nap, míg a lányok felkészülnek, utána mindenkinek több ideje lesz mindenre. Mellesleg nem félsz, hogy faterod a koncert hallatán összecseréli az idegeidet és mondjuk amikor hegedülni akarsz, böfögni fogz? Vagy a segged alá robbant valami villámot, hogy hazáig szikrázzon t?le a szebbik feled? Te tudod, de én nem packáznék vele a helyedben.

More
13 years 2 months ago #4156 by Nyarlathotep
-"Nem lesz az olyan vészes, csak a rasszista öregnek játszunk egy kis klasszikus német punkot. Wizo-t ismered? Ha nem hát majd belehallgatsz. Na t?lük tolunk majd valami mélyenszántó gondolatébreszt?t. Mire észbe kap már ott se vagyunk, hacsak nem jelentkeznek az imádóink, mert akkor bizony még egy pár számot kénytelenek leszünk letolni. Mint a múltkor a kínai f@szinál. Nade vagy lelépünk, vagy túl nagy a tömeg, hogy az öreg bármit is csinálhasson. Ez most kábé így fest. Ha meg mégis úgy dönt, hogy heged? helyett megböfögtet, akkor büfkoncertet fog hallgatni, mert helyet cserélek az énekessel, azt a kemény két akkordot meg mindenki tudja a csapatból, nemhogy gitáron, de szerintem még ukulelén is." válaszol Otto rá nagyon is jellemz?en.

-"Egyébként a másik koncerten viszont nemcsak Paganinit fogok játszani, lesz pár Haydn átirat is de ha nem nagyon érdekel a klasszikus zene akkor nem csesztetlek vele."

-"A teával kapcsolatban meg itt ez a doboz, rakjátok bele. Majd elrakom." tesz ki egy fekete dobozt az éjjeliszekrényére. "Ez amolyan mágikusan semleges tököm tudja mi, amibe a fókuszokat meg a fétiseket kéne rakni, de azokat inkább a ruhásszekrényemben tartom a második köntösöm zsebeiben. A cucc meg elfér a dobozba, csak ne felejtsd el bezárni." tesz ki egy kicsi aranysárga kulcsot a doboz tetejére. Ha jól sejted az a sárga fém az bizony orichalcum. Egy mágikus ötvözet. "A másikja nálam van, szóval nehogy rám törj mondjuk éjfélkor, amikor Azumit melengetném, hogy jöttél visszaadni a kulcsot, mert akkor te meg matek helyett fingani fogsz."

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4158 by danka90
- Oké, nem kell félni, nem nyitok rád. De rendben, megkapod. Mindjárt megdumálom Kathyvel, hogy rakjon össze még egy adagot neked. Csak aztán teszteld is le, meg ne rókázd ki, mert akkor nem hat. El?re szólok, els? alkalommal ki akar majd jönni. Meg másodikra is, de arra már lesz tapasztalatod.

Majd ránézek az órára, vajon mennyi id? van még, míg Erika visszajön. Ha van, akkor irány Kathyhez, persze csak ha ez ellen nincs Ottonak kifogása. Ha van, akkor majd én elkészítem este. Úgyis hatni fog a mostani adag, meg a múltkori tapasztalatokkal megoldhatom.

Ha Otto nem ellenkezik, akkor megkérem Kathyt, csináljon neki egy adaggal, ha igen, akkor nem kérem meg, csak visszaülök a jegyzeteim mellé.

More
13 years 1 month ago #4168 by Nyarlathotep
-"Nem hiszem, hogy menni fog. Én sem tudom meginni. Amikor Erika meg akarta inni, gondoltam majd megmutatom neki, hogy kell ezt. Gondoltam nincs olyan sz@r, mint az amit a srácok néha megisznak, amikor már minden pia kifogyott, és senki se akar a boltba menni, elementálokat meg ugye nem szolgálnak ki... Hát nem ment. Szóval amikor legközelebb iszol, akkor majd szólj."

Ránézel az órára, ami alapján még van tíz percetek, így ha meg akarod csinálni a dolgot, akkor még épp van id?tök. Ha nem jött volna Keisinger asszony akkor egy kicsit több volna, de így viszont épp kijöttök. Akkor jönnél ki Otto szobájából, amikor Erika elmegy zuhanyozni, ilyenkor ugyanis zuhanyozni szokott, merthogy a meleg víz szerinte jobban esik, mint a tisztítóvarázs.

Csapat riadó!

More
13 years 1 month ago #4176 by danka90
Akkor épp jó az id?beosztás, megyek le Kathyhez.
- Beszéltem Ottoval, azt mondta, hogy megvizsgálja nekünk a szert, ha kap bel?le egy adagot. Szerintem jó ötlet, mert úgysem tud ele gebaszt csinálni, mivel azt mondja, hogy meginni nem bírja. Míg Erika zuhanyzik, csinálunk neki egy adagot? Akkor ahogy ismerem még ma nekilát a vizsgálódásnak és lesz eredmény is. Legalábbis remélem, mégiscsak örökölnie kellett valamit az apja tehetségéb?l. - az utolsó mondatot kicsit elgondolkodva mondom, mint aki maga sem hiszi egészen, hogy amit mond, az igaz. De akkoris. Otto is varázsló. Talán...

Ha kész az ital, beleteszem a fa dobozba, amit Otto adott, majd viszem fel neki. Ha út közben összefutok Erikával, szólok neki, hogy mindjárt jövök, azonnal kezdhetünk. A lépcs?n lefelé már azon kezdek agyalni, hogy miképp taníthatnám meg Erikának a matekot gyorsan, hatékonyan, mert most annyi el?nye van, hogy Kathy már érti, csak és kizárólag az ? gondolkodásmódjára kell személyreszabnunk a mai napot.

Time to create page: 0.243 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.